08.04


2015

2015 Starttaamassa

Vihdissä ilta-auringossa

Vihdissä ilta-auringossa

Tuntuu, että keväisin alkaa blogitekstit aika samaan sävyyn. Pitkät tauot kirjoittelusta ja sivujen päivittelystä. Ei kai sitä voi kaikkea aina muistaa! Olen tehnyt koko kevään melko runsaasti töitä yläasteella opettajien sijaisena. Sillä olen saanut kerrytettyä vähän matkakassaa, että pääsen lämpimään treenaamaan. Sijaisuudet lopetin hieman ennen pääsiäistä ja nyt olisi sitten golfin vuoro. Talven aikana olen todella minimaalisesti koskenut mailoihin, mutta se ei tunnu haittaavan. Ehkä pitkä tauko teki ihan hyvää. Sen sijaan olen muunmuassa pelannut sählyä kaveriporukalla ja käynyt salilla. Vähän on ollut ranne kipeä kohta jo varmaan kaksi kuukautta, mutta en anna sen menoani häiritä!

Seuraavat reilut kolme viikkoa vietän Espanjassa treenaamassa ja hakemassa pelivirettä alkavaan kauteen. Lähtö on nyt tänään keskiviikkona ja Suomeen tulen sitten 1.5. Innolla menen kyllä reissuun. Toivottavasti aurinkokin paistaisi suurimman osan reissusta. Olen pelannut muutamana päivänä Vihdissä ennen reissua ja hirveästi ei tauko tunnu näkyvän. Peli tuntuu ihan hyvältä ja varsinkin avaukset ovat ihan laatutavaraa. Ehkä lähipelissä on se herkkyys vielä talviunilla. Espanjassa on kuitenkin greenit ja sen välitön läheisyys varmasti moitteettomassa kunnossa joten siihen on hyvä satsata. Puttiin aijon keskittyä erityisen paljon seuraavan kolmen viikon aikana. Se on ollut heikkouteni ja este seuraavalle askeleelle urallani! Mutta ei ole kauaa..

Tuleva kausi on poikkeus urallani. Pelasin noin neljä – viisi vuotta Nordic liigaa kiertäen Tanskaa ja Ruotsia ympäri. Se saa nyt jäädä taakse. Jos en sieltä viidessä vuodessa pääse ylös päin – niin sitten on valittava toinen reitti. Minun reittini on vähemmän kisoja ja enemmän reeniä. Suuntaan Suomen kisakentille ja aijon pelata Finnish Tourin kilpailut, sekä Nordic liigan Suomessa järjestettävät kilpailut. Muu aika menee täysin treenatessa. Kauden päätavoite on syksyllä alkavat European Tourin karsinnat.

Tällaiset terveiset tällä erää. Meikäläinen hyppää pian koneeseen, joten nähdään sitten toukokuun puolella. :)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>