25.08


2014

Muutaman kisan rutistus kaudesta jäljellä

mökki-kolooVielä olisi muutama kisa aikaa pelastaa kausi. Kisat ovat menneet täysin penkin alle, eikä ole huippusuorituksia vielä tullut. Kolme kilpailua vielä jäjellä ja niistä on hyvät mahdollisuudet kerätä maksimit irti ja lopettaa täten kausi tyylillä ja hyvällä mielellä. Areenoina toimii Paltamo, Pickala ja Vuosaari. Oma pelini on täysin riippuvainen putista. Se ailahtelee liikaa. Vaikuttaakin siltä, että silmälääkäri kutsuu kauden päätteeksi. Täytyy tehdä jotain asioiden eteen nyt jos treenillä ei saa toivottua tulosta!

Tässä on nyt jokunen kisa pelattu Suomessa ja peli on ollut tasaista, muttei riittävän hyvää. Hyviä kierroksia ole tullut riittävästi. Kivitipussa onnistuin kuitenkin saamaan totalin miinukselle (-6), mikä oli ihan iloinen asia. Täytyy nyt parantaa tuloksen tekoa viimeisiin kisoihin radikaalisti. Vain voitot kelpaavat seuraavista kisoista!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>